Brezplačna dostava za naročila nad 200 €.
sreda: 10:00-16:00
ostali dnevi: PO PREDHODNEM DOGOVORU

Dostava

Pri izbiri opcije plačila na naš transakcijski račun  bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu sredstev na naš transakcijski račun. Seznam pošiljka se izračuna z dobavitelji. Poštnina se ne plača za nakup nad npr. 200 €.

Vse izdelke, ki so na zalogi, pošljemo iz našega podjetja v roku max. 2-5 delovnih dni. Dobavni rok prične teči prvi delovni dan po prejemu potrdila o plačilu.

Pri nakupu po povzetju izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije.Pošiljko boste prejeli po pošti, vrednost pošiljke skupaj s stroški pošiljanja poravnate ob prevzemu pošiljke, če je tako predhodno dogvorjeno med kupcem in prodajalcem. Če vas takrat ne bo doma, vam Pošta Slovenije pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Na pošti vas bo pošiljka čakala še 15 dni. Vrednost pošiljke plačate skupaj z stroški poštnine. Stroškov dostave pri vrnitvi ali menjavi izdelkov ne povrnemo.

Strelivo in orožje boste morali prevzeti v trgovini.

Nakup streliva in orožja

Pošiljanje streliva in orožja žal ni možno. Omenjeno blago je  obvezno osebno prevzeti v trgovini Fanzoj  d.o.o., Kolodvorska ulica 12, 1000 Ljubljana Slovenija.

Pri nakupu oziroma  prevzemu streliva mora stranka obvezno pokazati veljavni orožni list ali veljavno nabavno dovoljenje z osebnim dokumentom, pri nakupu oziroma prevzemu orožja pa veljavno nabavno dovoljenje z osebnim dokumentom.

FANZOJ d.o.o. bo potrjena naročila na fanzoj.si  obravnavalo kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno.

FANZOJ d.o.o. lahko naročilo zavrne, če sumi, da je prišlo do zlorabe spletnih strani fanzoj.si

Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen.