Brezplačna dostava za naročila nad 200 €.
sreda: 10:00-16:00
ostali dnevi: PO PREDHODNEM DOGOVORU

O nas

Trgovina Fanzoj navdušencem nad lovom nudi podporo pri izbiri lovske opreme, vse od prve odločitve do dejanskega nakupa in kasnejšega servisa in vzdrževanja. Na podlagi dolgoletnih izkušenj na področju lova in bogate trgovinske ponudbe, strankam nudimo kakovostno svetovanje skozi celoten postopek lastništva opreme. Poleg strelskega orožja in streliva, imamo v ponudbi tudi lovske nože, optično opremo, kakovostna oblačila in obutev za vse namene ter bogat darilni program.Zastopamo vse priznane blagovne znamke kot so Blaser, Sako, Sig Sauer, Steyr, Zeiss, Swarovski, Federal, Luger, Hakko in mnoge druge. Strankam ustrežemo tudi z dobavo opreme po želji.

V trgovini Fanzoj najdete vse vrste opreme in potrebščin za lov. Pestra izbira lovskega orožja, optike in ostalih potrebščin zagotovo ustreže vsakemu okusu. Ponudbo trgovine Fanzoj predstavljajo izdelki priznanih proizvajalcev na področju strelskega orožja, streliva in lovskih pripomočkov, kot so optični dodatki, noži, obleke in ostali pripomočki, ki so v lovu nepogrešljivi. Izkušnje in tradicija omogočata podjetju Fanzoj tudi prvovrstno svetovanje na vseh področjih, ki jih trgovina pokriva. Za dodatne informacije o ponudbi nas kontaktirajte in z veseljem Vam bomo odgovorili!

Hiša Johann Fanzoj obstaja že od leta 1790, danes pa jo predstavlja že deveta generacija vrhunskih izdelkov ročne izdelave. Zgodnji začetki segajo na Nizozemsko, sedež podjetja pa se je nahajal na jugu Avstrije, v mestu Ferlach. Zaradi geološke lege mesta, je le-to že v 16. stoletju pridobilo mednarodni pomen na področju izdelovanja orožja. Tu se je podjetje Johann Fanzoj razvilo v priznanega strokovnjaka na področju nobel lovskega orožja. Johann Fanzoj se v času množične produkcije osredotoča na individualizem in tradicijo. Že od samega začetka, podjetje Johann Fanzoj proizvaja, izključno ročno, izdelke iz ekskluzivnih unikatnih delov, pri tem pa se prilagodimo vsaki želji stranke.